GENIETCAFé EMERPARK

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 45 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Genietcafé Emerpark. Meer weten? Ontdek meer

21 nov 2022 om 17:03 Verrassend lekker en goed geselecteerde ingredienten (Fried Hipster). Klein minpuntje is dat het ietwat te weinig eten was voor het geld.
18 nov 2022 om 21:04 Dit was niet de kipburger die ik gewend ben en zal ik niet meer bestellen. Zo jammer.
15 nov 2022 om 11:34 Patat en mayo was echt minimaal qua hoeveelheid voor dat geld. Dure patat! Voor de rest goed van smaak
17 jul 2022 om 20:53 Eten was niets aan te merken, maar echt de portie patat was echt voor dat geld te weinig. Sorry maar denk niet dat ik zo snel meer iets daar gaat halen. Das een beetje te dure patat, net zoals bij de mac.
25 jun 2022 om 14:24 Eten was lekker, helaas was de order echter niet compleet. Vervolgens gebeld naar het café en als het goed is krijg ik mijn geld terug voor het missende drinken. 2x achter elkaar geen geluk bij de bestelling dus.
2 jun 2022 om 22:28 Restaurant wilde niet leveren. Ik zou daarvoor het geld teruggestort krijgen. Echter is dit nog steeds niet het geval
9 apr 2022 om 20:31 In het vervolg erop noteren/vermelden wat wat is (onduidelijk).
3 apr 2022 om 22:09 Topper
19 mrt 2022 om 20:10 Het eten was smakelijk, helaas niet warm en een verpakking zat niet goed dicht met als gevolg eten eruit in de tas. We hebben er ook lang op moeten wachten
19 mrt 2022 om 17:15 Bezorger was verdwaald, dus te lang onderweg Eten niet meer erg warm en friet taai, Maar zou anders wel in orde zijn geweest. Denk dat friet beter niet tegen of onder de groente moet liggen,maar misschien papier er tusssn
12 mrt 2022 om 19:30 Heerlijk eten (Vegan kebab en vegan dessert), snelle bezorging. Aanrader!
5 feb 2022 om 20:23 Het eyen was ontzettend lekker.